Wegens onvoorziene omstandigheden is ons bedrijf niet meer actief.

Scooter praktijk in 1 dag

100%

slagingsgarantie

de beste

instructeurs

Nr. 1

in Nederland

unieke

lesmethode

Compleet scooterrijbewijs

Ons voordeligste alles-in-1 pakket inclusief theorie- & praktijkexamen bij het CBR. Zo snel en goedkoop mogelijk jouw scooterrijbewijs op zak. Boek nu snel je scooter cursus bij jou in de buurt!

  ✓ Onbeperkt lessen volgen
  ✓ Hulp van de beste instructeurs
  ✓ 100% slagingsgarantie!
  ✓ CBR theorie-examen op dezelfde dag
  ✓ 4 uur praktijklessen
  ✓ Afrijden in je eigen regio
  ✓ Snelste CBR praktijkexamendatum
  ✓ Incl. scooter en scooterhelm
  ✓ Gratis autotheorie t.w.v. € 89,95

Alles-in-1

Snel en goedkoop je dagcursus scooter praktijk afgerond

Zo snel mogelijk jouw scooterrijbewijs op zak

Heb jij je scootertheorie al binnen? Dan is het nu tijd om je scooter praktijkexamen te halen. Jouw dagcursus scooter praktijk, en praktijkexamen, plan je het goedkoopst en eenvoudigst op scootercursus.nl

Hoe werkt het?

Via ons aanmeldformulier plan je gemakkelijk jouw praktijkexamen. Kies je voorkeursdatum en een locatie bij jou in de buurt, en wij regelen de rest. Wij nemen altijd nog even contact met je op voordat we het examenmoment reserveren. Het kan ook voorkomen dat de locatie of tijd die je hebt gekozen niet meer beschikbaar was. Dan komen wij met een nieuw voorstel. Zo zorgen we er samen voor dat je zo snel mogelijk je scooter rijbewijs kunt halen.

Wanneer je je praktijkexamen gepland hebt, ga je die dag naar de aangegeven locatie om je aan te melden voor je scooterpraktijk. Meestal starten we ‘s ochtends rond 8:00 uur. De praktijkinstructeur en je medekandidaten staan je daar op te wachten. Tijd voor een voorstelrondje en de eerste uitleg onder het genot van een kopje thee. Zo kun je straks perfect voorbereid op weg!

Samen met de instructeur en je medekandidaten ga je een paar uur rijden. Je doet verschillende oefeningen en rijdt alvast eens de route van je praktijkexamen. Tussen het rijden door (zo’n 4 à 5 uur) is er natuurlijk ruimte voor een lunch en een drankje. Let op, neem dit zelf mee! 

Aan het einde van het lesgedeelte rij je met je instructeur naar de CBR locatie. Je ontmoet daar de examinator en gaat op voor je praktijkexamen. Dit duurt meestal niet langer dan 25 minuten. Met jouw goede voorbereiding gaat dit natuurlijk uitstekend! Je hoort direct of je bent geslaagd. Gefeliciteerd!

Veelgestelde vragen

Heb je je examen scooter theorie niet meteen gehaald? Geen zorgen, bij Scootercursus.nl profiteer je van 100% slagingsgarantie. Je kunt dus onbeperkt lessen blijven volgen tot je je scootertheorie hebt gehaald.

Wanneer je je aanmeldt voor jouw scooter praktijk cursus, kies je direct een datum waarop je beschikbaar bent en een locatie bij jou in de buurt. Let op: de datum die je aangeeft is slechts een voorkeursdatum. Wij nemen contact met je op om de uiteindelijke dag en tijd samen vast te leggen. 

Je CBR examendatum kun je gratis laten vervroegen of verplaatsen door onze planningsafdeling. Die zorgt ervoor dat je altijd de snelste CBR theorie-examendatum hebt. 

Onze geslaagden 🏆

Plan nu je scooter praktijk dagcursus !

scooter theoriecursus volgen via scootercursus.nl

Scooter theoriecursus

Exclusief CBR theorie-examen

€ 99,-

snel een scooter cursus volgen

Scooter theoriecursus + examen

Inclusief CBR theorie-examen

€ 179,-

compleet pakket scooter rijbewijs halen via scootercursus.nl

Compleet scooter rijbewijs

Inclusief CBR theorie- & praktijkexamen

NU € 439,-

scooter praktijk pakket halen via scootercursus nl

Scooter praktijk cursus

Inclusief CBR praktijkexamen

€ 389,-