Wegens onvoorziene omstandigheden is ons bedrijf niet meer actief.

Scooter rijbewijs Breda

Je bent je aan het afvragen of het een groot voordeel is om het scooter rijbewijs in Breda te gaan halen. Wij kunnen jou vertellen dat het zeer zeker zijn voordelen zal hebben wanneer je dat gaat doen. Denk er eens aan hoeveel vrijer je zult zijn wanneer je niet meer afhankelijk bent van een ander met betrekking tot vervoer en gewoon kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt. Wij durven er zeker van te zijn dat je er geen spijt van zult krijgen om je scooter rijbewijs te gaan halen.

Toch snappen wij ook dat je er misschien wat nerveus over zal zijn om de theorie en praktijk te moeten gaan halen. Hier hebben wij een oplossing voor! Je kunt een theorie maar ook een praktijkcursus voor het scooter rijbewijs in Breda gaan halen bij scootercursus.nl.

Volg je scootercursus in Breda

Scooter theorie Breda

Je scooter theorie halen in Breda voor je scooter rijbewijs is de eerste stap die je moet gaan zetten als je ervoor wilt gaan. Je kunt dit op eigen houtje gaan doen maar je kunt er ook voor kiezen om een theoriecursus te gaan doen waardoor de kans van slagen veel groter gaat worden.


De theoriecursus die er aangeboden wordt bestaat uit onbeperkt klassikaal les krijgen, het mogen oefenen van online theorie-examens en een slagingsgarantie. Je kunt een theoriepakket inclusief het examen volgen voor €135,-. Het examen vragen wij dan voor jou aan. Zonder het examen kan je ook een theoriecursus volgen. Die kost dan €85.-.

Scooter praktijk halen in Breda

Yeah je hebt het voor elkaar! De theorie heb je al in je zak en nu de praktijk nog voor je scooter rijbewijs in Breda. Ga je dit zelf doen of ga je een cursus volgen? Aan jou de keus maar met het volgen van een praktijk cursus vergroot je wel de kans dat je eerder slaagt.
De praktijkcursus inclusief het examen kost €379,-. Je mag met het examen gebruik maken van de scooter van ons en de scooterhelm.


Weet je zeker dat je voor beide examens een cursus wilt volgen dan kan je ook kiezen voor het totaalpakket. Neem je het totaalpakket af inclusief beide examens? Dit kost €475,-. Wij garanderen dat we de snelste plek voor jou hebben om examen te mogen doen bij het CBR. Liever een pakket zonder de examens? Dit kost je dan €425,-.

Geslaagd? Zo vraag je je scooter rijbewijs aan in Breda

Heb jij zowel je theorie-examen als je praktijkexamen voor je scooter rijbewijs met een goed gevolg afgelegd? Dan is het tijd geworden om de aanvraag voor je scooter rijbewijs te gaan doen. Dit doe je op een vrij eenvoudige manier door een afspraak te maken bij de gemeente voor een aanvraag van je scooter rijbewijs. Je moet persoonlijk naar de afspraak toe en in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs en een goede pasfoto voor je scooter rijbewijs. De kosten van de aanvraag moet je meteen voldoen tijdens de aanvraag.

Scooter rijden in Breda

Breda is een stad in Nederland in de provincie Noord-Brabant. Het heeft ruim 180.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van ruim 128 vierkante kilometer. Breda is niet alleen een stad maar ook een gemeente in Noord-Brabant. Het is de derde grote gemeente in Noord-Brabant en de negende grote gemeente van heel Nederland.

Doordat in Breda de Koninklijke Militaire Academie gevestigd is en er ook het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht te vinden is speelt Breda een grote rol bij de Nederlandse Krijgsmacht.

In Breda en omstreken zijn een aantal bezienswaardigheden en mooie plekken te vinden waar je ook makkelijk met de scooter kunt komen. Des te meer reden dus om ervoor te gaan en je scooter rijbewijs in Breda te gaan halen.

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

In Breda is er een vestiging van het CBR te vinden aan de Heerbaan 4, 4817 NL in Breda. Je kunt hier terecht om er je examen te doen voor je theorie en het praktijkgedeelte van je scooter rijbewijs. Vanaf het centrum kun je onder andere lijn 326 of 37 nemen om bij de locatie aan te komen. Je doet er dan ongeveer 23 minuten over. Wanneer je liever op de fiets gaat ben je met ongeveer 10 minuten op de locatie aanwezig.
Je kunt op de website van de gemeente Breda online een afspraak maken om de aanvraag voor je scooter rijbewijs in gang te zetten. Op de afspraak moet je persoonlijk aanwezig zijn en hebt een geldig legitimatiebewijs en een goedgekeurde pasfoto nodig. De kosten die bij de aanvraag gemaakt worden moeten direct worden voldaan.

Wanneer je het rijbewijs gaat aanvragen dan zitten daar kosten aan verbonden die je direct bij de aanvraag moet voldoen. Dit kost je €41.60 bij een normale aanvraag. Wil je een spoedaanvraag doen dan zijn de totale kosten €75.70. De spoedprocedure kost dus €34.10.

Wanneer je een normale aanvraag hebt gedaan kan je na verloop van zes werkdagen je scooter rijbewijs op gaan halen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wanneer je het scooter rijbewijs in Breda komt ophalen moet je wel je afhaalbewijs meenemen. Het scooterrijbewijs ligt bij een spoedaanvraag die gedaan is voor 14 uur de volgende werkdag voor je klaar na 12 uur. Was je later dan 14 uur met de aanvraag dan duurt het nog een werkdag langer. Je kunt dan na 2 werkdagen je scooter rijbewijs op komen halen.