Scooter rijbewijs Delft

Ben jij 15,5 jaar oud en droom je ervan om niet meer op de fiets naar school te hoeven? Dan wordt het hoog tijd dat je gaat beginnen aan je scooterrijbewijs. Vanaf deze leeftijd is het namelijk al mogelijk om hiermee te starten. Als je gaat beginnen met je scooterrijbewijs dan is het wel belangrijk om goed voorbereid aan de slag te gaan. Gelukkig kunnen wij van scootercursus.nl jou hier goed bij helpen. Stap voor stap zorgen wij ervoor dat jij binnen no time lekker op je scooter rondrijden in Delft.

Volg je scootercursus in Delft

Scooter theorie halen in Delft

De allereerste stap die je moet zetten bij het behalen van je rijbewijs is het behalen van je theorie certificaat. Pas wanneer je het theorie-examen hebt behaald kun je door voor het scooter rijbewijs. Het theorie-examen moet je zeer zeker niet onderschatten want het is een pittig examen waar menig leerling zakt. Als je jezelf niet goed voorbereidt dan is de kans reëel dat je niet slaagt.

Gelukkig kun je dit voorkomen met het theoriepakket van scootercursus.nl. Met dit pakket wordt het een eitje om te slagen voor jouw examen. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor het complete theoriepakket krijg je namelijk ook een slagingsgarantie erbij. Dat wil zeggen dat als je niet slaagt dat je net zolang mag herkansen tot je wel slaagt. De kosten voor dit pakket bedragen 135 euro.

Ook is er de mogelijkheid om een los pakket af te sluiten zonder CBR-examen. Hier betaal je 85 euro voor alleen dan heb je dus ook geen slagingsgarantie.

Scooter praktijk behalen in Delft

Zodra je geslaagd bent voor je theorie-examen kun je eindelijk gaan beginnen met het praktijk scooter examen. Dit is natuurlijk wel het leukste gedeelte van het rijbewijs halen. Nu kun je namelijk de laatste stappen gaan zetten tot aan het moment dat je je rijbewijs in ontvangst mag nemen. Ook hierbij kunnen wij jou helpen.

Wat bieden wij aan? Een complete praktijkcursus inclusief het examen op het CBR onder deskundige begeleiding van onze ervaren instructeurs. Je gaat 4 praktijklessen voor de scooter volgen waar je de vaardigheden voor de scooter aangeleerd krijgt. Aansluitend ga je naar het CBR voor het examen. Dit alles vindt plaats op 1 dag. Eventueel mag je het ook spreiden over 2 dagen.

De kosten voor de praktijkcursus bedragen 379 euro. Ook heb je de mogelijkheid om een totaalpakket bij ons af te sluiten. Hier zit dan de complete theorie en praktijk cursus bij inbegrepen. Voordeel is dat je ook nog eens 100 euro korting krijgt als je besluit om verder te lessen bij ons voor bijvoorbeeld rijbewijs B.

De praktijkcursus bereidt jou perfect voor op het behalen van je praktijkexamen, met onze begeleiding weet je zeker dat je niet hoeft te vrezen voor het examen.

Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Delft

Zodra je het praktijkexamen met goed resultaat hebt afgesloten kun je eindelijk je rijbewijs gaan aanvragen. Hiervoor moet je naar het gemeentehuis van Delft. Je kunt hiervoor een afspraak maken, zonder afspraak word je namelijk niet geholpen. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs, pasfoto en geld mee te nemen om af te rekenen.

Met de scooter op pad in Delft

Delft is al vele jaren erg populair onder toeristen maar ook bij de eigen bevolking. En dat is niet zo raar, want Delft is gewoon een hele mooie stad. Een dagje Delft, of het nu het centrum is of ergens anders is gewoon heel erg leuk om te doen. En met de scooter wordt dat nog een beetje leuker en makkelijker. Geen gedoe met parkeren en je bent overal snel ter plekke.

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Het CBR van Delft zit gevestigd op de Lange Kleiweg 30, 2288 GK in Rijswijk. Het CBR is vanaf het busstation in Delft eenvoudig te bereiken. Met het openbaar vervoer reis je in 28 minuten naar het CBR. Met de fiets ben je slechts een kwartier onderweg. Fietsen is dus sneller en gezonder. Zorg er wel voor dat je op tijd komt, als je te laat komt mag je niet meer meedoen aan het examen.

Het rijbewijs voor de scooter kun je aanvragen bij de gemeente van Delft. Hiervoor moet je wel altijd een afspraak maken. Het adres is het Stationsplein 1, 2611 BV in Delft. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs en pasfoto meeneemt. Dit heb je nodig voor de aanvraag.

Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Delft kost 41,60. Je kunt ook een spoedaanvraag doen, hier betaal je alleen wel 34,10 extra voor.

Als je de aanvraag voor het scooter rijbewijs hebt gedaan bij de gemeente Delft kun je deze na 5 dagen ophalen op het gemeentehuis. Vind je dit te lang duren? Dan kun je kiezen voor de spoedaanvraag, hier betaal je 34,10 extra voor en dan kun je het rijbewijs vaak de volgende werkdag al afhalen. Dit geldt alleen voor een aanvraag die is gedaan voor 14 uur. Is de aanvraag later gedaan dan duurt het nog een werkdag langer.