Scooter rijbewijs Elsloo

Eindelijk is het zover. Je bent oud genoeg om je scooter rijbewijs te gaan halen. Een hele opluchting want binnenkort ben jij niet meer afhankelijk van andere mensen die jou op moeten halen of thuis moeten brengen als je eens een keer weg wilt. Straks kan jij het allemaal zelf! Hoe blij kan je zijn? Om je scooter rijbewijs snel te halen kun je erover nadenken om een cursus te gaan volgen. Dit zal je zeker helpen om sneller alles in handen te hebben. Een scooter cursus kun je volgen bij scootercursus.nl. Wil je weten welke pakketten dat er zijn? Klik op de button hieronder!

Volg je scootercursus in Elsloo

Je scooter theorie halen in Elsloo

Het halen van je scooter theorie is misschien wel de moeilijkste opgave die je krijgt om het halen van je rijbewijs in goede banen te laten verlopen. De theorie is best wel zwaar die je krijgt en tijdens het examen moet je van de 50 vragen die jou worden gesteld er minimaal 44 goed hebben. Dat zijn er dus heel wat!

De kans om te slagen in 1 keer kun je aanzienlijk vergroten door er eerst een cursus voor te volgen. De theoriecursus bestaat uit onbeperkt klassikaal lessen en het online oefenen van theorie-examens. Wij geven een slagingsgarantie omdat wij net zolang doorgaan om jou les te geven tot je het hebt gehaald. De kosten voor een theoriecursus inclusief het examen bij het CBR zijn €135,-.

Je scooter praktijk behalen in Elsloo

Je hebt je scooter theorie behaalt en nu moet je nog 1 stap maken voordat je kunt zeggen dat je bent geslaagd voor je scooter rijbewijs. Het halen van je praktijkexamen is misschien wel het spannendste onderdeel van alles. Om je praktijk te halen kun je een cursus volgen. Via scootercursus.nl kan je deze volgen voor een bedrag van €379,-.

Wanneer je een praktijkcursus inclusief het CBR-examen gaat doen bij ons mag je gebruik maken van onze scooter en scooterhelm wanneer je praktijklessen volgt en het examen gaat doen. Je hoeft dus hiervoor niet zelf te zorgen.

Weet je eigenlijk al wel zeker dat je beter een totaalpakket kan afnemen omdat je toch beide cursussen wilt gaan volgen? Dan kan je daar bij ons een ook pakket voor afnemen. Je betaalt dan €475,- inclusief beide examens.

Zo vraag je je scooter rijbewijs aan in Elsloo

Het aanvragen van het scooter rijbewijs is zo gebeurd maar wel iets wat je zelf moet doen. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij de gemeente Stein. Dit kun je doen via hun website. Om het scooter rijbewijs aan te vragen moet je in het bezit zijn van een geldige legitimatie en een goedgekeurde pasfoto. Deze kun je vaak op het stadhuis zelf in een hokje maken. Je aanvraag moet je meteen betalen. Vergeet dus niet om geld of een betaalmiddel mee te nemen.

Op pad met de scooter in Elsloo

Elsloo is een dorp in de provincie Limburg met een inwonersaantal van ongeveer 8.400 inwoners op een oppervlakte van 8,8 vierkante kilometer. In het Limburgs wordt Elsloo, Aesle genoemd. Elsloo ligt in de gemeente Stein. Elsloo is het oudste boerendorp in Nederland.

Nu jij in het bezit bent van je scooter rijbewijs kun je snel en makkelijk van de ene plaats naar de andere plaats gaan. Je hoeft niet te wachten op het openbaar vervoer of iemand die je kunt halen en brengen. Je kunt dit nu allemaal lekker zelf doen!

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

In Elsloo is er helaas geen CBR te vinden maar er is wel een CBR-vestiging te vinden in Urmond. Deze zit aan de Mauritslaan 49, 6129 EL in Urmond. Je kunt vanuit het centrum van Elsloo binnen 30 minuten er zijn. Ga je met de fiets dan ben je er met een minuut of 20.

Wil jij je scooter rijbewijs aan gaan vragen dan moet je hiervoor een afspraak maken bij de gemeente Stein. Je moet naar de aanvraag persoonlijk toe. Je kunt niet iemand anders gaan sturen om de aanvraag voor jouw scooter rijbewijs in orde te maken.

Naar de aanvraag moet je ook een geldig ID meenemen en je moet een goede pasfoto meenemen. Houdt er ook rekening mee dat je de kosten van de aanvraag ook meteen moet voldoen dus neem een betaalmiddel mee.

Bij het aanvragen van je scooter rijbewijs moet je een bedrag voldoen van €41,60 voor een normale aanvraag. Ga je een spoedaanvraag doen dan kost het je in het totaal €75,70. Je betaalt voor de spoedprocedure dus €34,10 meer maar je hebt dan wel je scooter rijbewijs een paar dagen eerder in handen.

Nadat je de aanvraag voor je scooter rijbewijs hebt gedaan duurt het ongeveer vijf werkdagen voordat jij je rijbewijs op kunt halen in het gemeentehuis van Stein. Je moet dan wel even je afhaalbewijs meenemen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Wanneer je een spoedaanvraag gedaan hebt is het afhankelijk van de tijd. Heb je dit in de ochtend gedaan dan kan je het scooter rijbewijs de volgende werkdag ophalen. Anders duurt het nog een werkdag langer voordat je het in handen hebt.