Scooter rijbewijs Hoorn

Je scooter rijbewijs halen is een bijzondere mijlpaal. Het is een eerste stap naar vrijheid en een snellere manier van verplaatsen. Het is ook een teken dat je bijna volwassen bent. Vanaf nu krijg je steeds meer vrijheden. En een scooter is gewoon ook supermakkelijk. Als je even snel met vrienden wilt chillen, of je naar school wilt verplaatsen, dan is een scooter erg handig. Je scooter rijbewijs in Hoorn halen is met de begeleiding van scootercursus.nl erg makkelijk geworden. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je snel zult slagen voor je scooterrijbewijs.

Volg je scootercursus in Hoorn

Scooter theorie halen in Hoorn

Als je de leeftijd van 15.5 jaar hebt bereikt mag je beginnen met het theorie-examen. Het theorie-examen is niet zo gemakkelijk als je misschien denkt, een hoop leerlingen zakken voor dit onderdeel door onderschatting. Om die fout te voorkomen is het dan ook verstandig om een theoriecursus pakket af te sluiten.

Je scooter theorie in Hoorn halen wordt met het theoriepakket een stuk gemakkelijker. Je gaat gestructureerd de kennis die je nodig hebt voor het examen tot je krijgen en je hebt een 100% slagingsgarantie. Je bent er dus zeker van dat je je scooter theorie-examen zult halen. Of je het nu in een, twee of drie keer haalt. Je mag het oneindig proberen.

De kosten van het theorie pakket bedragen 135 euro. Voor dit bedrag krijg je de theoriecursus, het theorie-examen bij het CBR en de garantie dat je zult slagen. Wil je liever de theoriecursus volgen zonder het CBR-examen? Dat kan ook, daar betaal je dan 85 euro voor. Maar het totale theorie pakket is uiteindelijk wel voordeliger.

Scooter praktijk behalen in Hoorn

Wanneer je je theorie-examen hebt gehaald dan mag je nu beginnen met het praktijkexamen. Je scooter praktijk in Hoorn kun je met scootercursus.nl vrij eenvoudig halen. Ons praktijkpakket zit namelijk goed in elkaar. In 1 dag leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om het CBR-praktijk examen te behalen.

Hoe gaat het dan in zijn werk? Je komt op de locatie en je krijgt in 4 praktijklessen achter elkaar. Doordat je aansluitend doorgaat naar het CBR zit alle belangrijke kennis nog goed in je systeem. Je hebt flink kunnen oefenen dus het is een stuk gemakkelijker om te slagen voor het scooter examen. Je hoeft geen scooter en helm mee te nemen want die krijg je van ons.

Als je het te heftig vindt om in 1 dag alle vaardigheden aan te leren dan kun je dit ook verdelen over 2 dagen. Het is aan jou de keuze wat voor jou het prettigste is. De praktijkcursus kost 379 euro. Voor dit bedrag krijg je de praktijkcursus en het examen bij het CBR.

Je kunt er ook voor kiezen om een totaalpakket af te sluiten, in dit totaalpakket zit de theoriecursus, het theorie-examen, de praktijkcursus en het praktijkexamen bij het CBR. Ook krijg je een korting van 100 euro als je besluit om na je scooter ook bij ons je rijlessen voor de auto af te nemen. Een mooi en voordelig pakket dus.

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Hoorn

Van harte gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor je scooter rijbewijs en je wilt nu zo snel mogelijk ook daadwerkelijk bezitten over het rijbewijs. Dit doe je bij het gemeentehuis van Hoorn. Het adres hiervan is Nieuwe Steen 1 in Hoorn. Je moet altijd een afspraak maken bij de gemeente om je rijbewijs aan te vragen. Zonder afspraak is er dus geen mogelijkheid om je rijbewijs aan te vragen.

Wat heb je nodig om je rijbewijs aan te vragen? Een geldig legitimatie bewijs, een foto die aan de gestelde eisen voldoet en geld om de aanvraag te betalen.

Met de scooter op pad in Hoorn

In Hoorn is het nooit saai. Hoorn beschikt over een bruisend centrum waar van alles te beleven valt. Maar ook is er mooie natuur in de omgeving van Hoorn. Er zijn veel leuke routes die je met de scooter kunt ontdekken. Slenteren over de lange fiets en brom paden en genieten van de mooie omgeving, in Hoorn is het allemaal mogelijk.

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Het adres van het CBR in Hoorn is gelegen aan de Holenweg 14G, 1624 PB in Hoorn. Via het station kun je het CBR met het openbaar vervoer bereiken in 24 minuten. Met de fiets ben je in tien minuten op het CBR. Zorg er altijd voor dat je ruim op tijd aanwezig bent. Wanneer je te laat komt kun je niet meer deelnemen aan het examen.
De aanvraag voor je scooterrijbewijs gaat via de gemeente van Hoorn. Om je rijbewijs aan te vragen moet je een afspraak maken. Het adres van het gemeentehuis is Nieuwe Steen 1 in Hoorn. Je dient een geldig legitimatiebewijs, pasfoto en geld mee te nemen om de aanvraag in orde te maken. Je kunt zowel contant als per pin afrekenen.
De kosten voor het aanvragen van een scooterrijbewijs bedragen 41,60. Ook heb je de mogelijkheid om een spoedaanvraag te doen, hier betaal je 34,10 extra voor.
Als je je rijbewijs hebt aangevraagd bij de gemeente Hoorn dan kun je deze na 5 dagen ophalen bij de gemeente. Wanneer je een spoedaanvraag hebt gedaan kun je je rijbewijs de volgende dag al ophalen bij de gemeente.