Scooter rijbewijs Nijmegen

Al een tijdje denk je eraan om je scooter rijbewijs te gaan halen in Nijmegen maar je maakt je er een beetje druk om of je dat wel gaat redden. Wij kunnen jou erbij helpen! Je zult je misschien nu afvragen hoe wij dat willen gaan doen en het antwoord daarop is redelijk eenvoudig. Wij bieden jou een cursus aan. Wil je er meer over weten? Kijk dan snel verder!

Volg je scootercursus in Nijmegen

Scooter theorie halen in Nijmegen

Je scooter theorie dat haal je niet zomaar even en het examen wat daarbij hoort is best wel een moeilijk examen. Je moet van de 50 vragen die je krijgt er minimaal 44 goed hebben. Dat is dus een flink percentage. Wij kunnen jou helpen door een theorie cursus voor je scooter rijbewijs te geven. Je krijgt ongelimiteerd klassikaal les en je mag theorie-examens online oefenen.

Een theoriecursus kun je bij ons afnemen voor €135- inclusief het examen bij het CBR. Liever zonder examen? Dat kan ook! De kosten zijn dan €85. Wij bieden op beide cursussen slagingskans van 100 procent omdat wij net zolang doorgaan met jou lesgeven totdat jij het hebt.

Scooter praktijk behalen in Nijmegen

Ja hoor het is je gelukt! Je hebt je theorie voor je scooter rijbewijs binnen en nu is het tijd geworden om een stapje verder te gaan. Je praktijkexamen halen! Je kunt hiervoor een praktijkcursus volgen waar jou alles wordt geleerd wat je moet weten.

De praktijkcursus bestaat uit vier praktijklessen die je als je dit liever hebt over 2 dagen kunt verdelen, het examen en je mag bij het examen gebruik maken van onze scooterhelm en scooter.

Je kunt er ook voor kiezen om een totaalpakket af te nemen waarin dan meteen ook de theoriecursus en het examen zit. Dit kost je dan €475. Wil je het totaalpakket maar niet meteen de examens erbij dan kost je dit een bedrag van €425,-

Scooter rijbewijs aanvraag doen in Nijmegen

Om de aanvraag te doen voor je scooter rijbewijs moet je een afspraak maken bij de Stadswinkel of bij Steunpunt Stadswinkel Dukenburg. Wanneer je de aanvraag gaat doen moet je in het bezit zijn van een geldig ID en een goede pasfoto. De kosten voor de aanvraag moet je ook meteen voldoen.

Scooter rijden in Nijmegen

Nijmegen is een gemeente en stad in Gelderland en heeft ongeveer 179.000 inwoners. De oppervlakte van Nijmegen is ongeveer 58 vierkante kilometer. Nijmegen is vooral bekend om de Nijmeegse vierdaagse die elk jaar gelopen wordt door zowel mensen uit Nederland maar ook zeker door mensen daarbuiten.

Nijmegen en omstreken heeft leuke plekjes die je echt eens moet bezoeken. Nu jij dit op de scooter kunt doen maakt het dit alleen maar nog makkelijker en leuker. Zie jij het al voor je wanneer het lekker weer is dat je dan met een aantal vrienden een leuke scootertocht gaat maken in de omgeving?

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Om bij het CBR in Nijmegen te komen moet je naar de Wijchenseweg2, 6537 TL in Nijmegen. Je kunt hier met het openbaar vervoer vanuit het centrum van Nijmegen komen maar je moet dan een behoorlijke omweg maken wat je heel veel tijd in beslag neemt. Je kunt beter op de fiets gaan dan ben je met ongeveer 22 minuten op de locatie.
Je kunt je scooter rijbewijs in Nijmegen aanvragen door een afspraak te maken bij de Stadswinkel of bij Steunpunt Stadswinkel Dukenburg. Dit kun je online doen. Je kunt dit doen op de website. Wanneer je ernaar toe gaat moet je dat persoonlijk doen. Je hebt een aantal dingen nodig zoals een geldig legitimatiebewijs, een goede pasfoto die voldoet aan de regels die eraan gesteld worden en het geld om de aanvraag te bekostigen.
Ga jij je scooter rijbewijs aanvragen in Nijmegen dan zitten daar kosten aan verbonden. De kosten in de gemeente Nijmegen zijn €41,- bij een gewone aanvraag. Wil jij je rijbewijs eerder in handen hebben en overweeg jij om een spoedaanvraag te doen dan kost het in je in totaal een bedrag van €86,35.

Is het tijd dat jij je scooter rijbewijs op kunt gaan halen dan kan je dit gaan doen bij de Stadswinkel in Nijmegen of bij Steunpunt Stadswinkel Dukenburg. Het ligt er maar net aan waar jij de aanvraag hebt gedaan. Je moet hiervoor wel even een afspraak maken.

Je kunt je aangevraagde rijbewijs ophalen op de zesde werkdag nadat jij de aanvraag hebt gedaan. Heb jij je aanvraag op een dinsdag gedaan dan kan je vanaf woensdag de week erna je scooter rijbewijs ophalen. Je moet hiervoor dan wel even een afspraak maken. Houdt er rekening mee dat het Steunpunt Stadswinkel Dukenburg niet alle dagen van de week open is.

Heb je een spoedaanvraag gedaan dan kon je de volgende werkdag je scooter rijbewijs op gaan halen na 10.30 uur. Dit kan wanneer je de aanvraag voor 14 uur hebt gedaan. Is het na die tijd gebeurt dan moet je er nog een werkdag langer op wachten.

Meld je nu aan

Plan nu je scootercursus en je hebt binnen no-time jouw scooterrijbewijs op zak!

Kies je pakket:*
Scooter Praktijkcursus
€ 389
Compleet Scooterrijbewijs
€ 379
Scooter Theorie + Examen
€ 179
Scooter Theoriecursus
€ 99
Heb je extra benodigdheden voor bijvoorbeeld dyslexie, ADHD of autisme?*
Niet nodig
€ 0
CBR examen - Extra tijd
€ 38
Ik regel mijn eigen examen
€ -40
Totaal
Heb je extra benodigdheden voor bijvoorbeeld dyslexie, ADHD of autisme?*
CBR examen - Extra tijd
€ 38
Niet nodig
€ 0
Totaal
Kies je locatie*
Kies een datum voor het theorie-examen*
Kies een datum voor het theorie-examen*
Totaal
Voornaam*
Achternaam*
*Zoals vermeld op het officiëel legitimatiebewijs
Je geboortedatum*
E-mailadres*
Herhaal je e-mailadres*
Telefoonnummer*