Wegens onvoorziene omstandigheden is ons bedrijf niet meer actief.

Scooter rijbewijs Naaldwijk

Ben jij 15,5 jaar oud en wil je graag voor je scooter rijbewijs in Naaldwijk gaan? Dan ben je bij scootercursus.nl aan het goede adres. Want scooter rijden is nu eenmaal niet gemakkelijk en je moet je goed realiseren dat het CBR-examen streng is. Dus je hebt een goede voorbereiding nodig. Daar kunnen wij jou bij helpen! Door onze jarenlange ervaring en ervaren instructeurs kun jij er zeker van zijn dat je snel over je rijbewijs beschikt en kunt genieten van de vrijheid van het scooter rijden.

Volg je scootercursus in Naaldwijk

Scooter theorie halen in Naaldwijk

Voordat je mag deelnemen aan het praktijkexamen is het belangrijk dat je eerst je theorie-examen rond. En juist dit gedeelte van het scooter rijbewijs examen wordt vaak te licht over gedacht. Je moet ervoor waken dat je het examen gaat onderschatten want er is weinig ruimte voor fouten en het CBR is erg streng in de beoordeling.

Met onze theoriecursus leer jij stap voor stap alle kennis die je nodig hebt om succesvol door het CBR-examen te komen. Wij bieden de cursus inclusief het CBR-examen aan voor 135 euro. Dit is inclusief een slagingsgarantie. Dat wil zeggen, mocht jij het theorie-examen om wat voor reden dan ook niet halen, dan mag je het examen net zolang herhalen totdat je wel geslaagd bent.

Je kunt ook een pakket afsluiten zonder CBR-examen en slagingsgarantie, dus puur alleen de theoriecursus, hier betaal je 85 euro voor.

Scooter praktijk behalen in Naaldwijk

Zodra je je theorie-examen op zak hebt mag je eindelijk gaan beginnen aan je praktijkexamen. En dit is wel heel erg leuk want nu begint het spannend te worden en mag je eindelijk aan het echte werk gaan ruiken. Nu ga je leren hoe je met de scooter veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Je bent bijna klaar voor je rijbewijs, en daar helpen wij jou bij!

Wij bieden een praktijk lespakket aan waarin je in 4 praktijklessen alle vaardigheden aangeleerd krijgt die je nodig hebt om het CBR-examen met een goed resultaat af te sluiten. Je krijgt hierbij hulp van een ervaren instructeur. Je maakt gebruik van onze scooter en helm en je gaat aansluitend examen doen bij het CBR. Dit alles vindt plaats op 1 dag. Je mag het ook spreiden in 2 dagen.

De kosten van dit pakket bedragen 375 euro. Je kunt ook nog kiezen voor het totaalpakket voor 475 euro, hier krijg je de theoriecursus, het theorie-examen en de praktijkcursus voor een mooie totaalprijs.

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Naaldwijk

Gefeliciteerd, je bent geslaagd voor je scooter rijbewijs! Nu kun je eindelijk naar de gemeente Naaldwijk toe gaan om je rijbewijs aan te vragen. Je moet dit wel altijd op afspraak zonder want zonder afspraak word je niet geholpen. Het adres is Verdilaan 7, 2671 VW in Naaldwijk. De kosten voor het rijbewijs zijn 41,60 euro. Een spoedaanvraag kost 34,10 euro.

Met de scooter op pad in Naaldwijk

Met de scooter door Naaldwijk gaan is een feestje. Even lekker naar het centrum van Naaldwijk is met de scooter een makkie. Daarnaast is het ook heerlijk om bijvoorbeeld met de scooter naar het strand te gaan. En het voordeel is dat je je nooit druk hoeft te maken of je je scooter wel kwijt kunt of dat je veel parkeerkosten hebt. Met de scooter heb je veel vrijheid.

Maar ook is het fijn dat je niet meer door de regen en wind hoeft te ploeteren met de fiets. Met de scooter ben je snel op de plek van bestemming. Ook ben je niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer.

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Het CBR voor de inwoners van Naaldwijk e.o. zit gevestigd op het adres Sportpark de hoge bomen 4, 2691 NZ Naaldwijk. Met het openbaar vervoer ben je 25 minuten onderweg naar het CBR. Met de fiets doe je er ruim 35 minuten over dus is het openbaar vervoer sneller. Zorg altijd dat je op tijd bent, anders kun je niet meer deelnemen aan het examen.
Als je je scooterrijbewijs in Naaldwijk wilt aanvragen moet je een afspraak maken met de Gemeente Naaldwijk. Het adres van de gemeente is Verdilaan 7, 2671 VW in Naaldwijk. Neem je legitimatiebewijs mee en een recente, goedgekeurde pasfoto. Je kunt contant of per pin afrekenen.
De kosten van het aanvragen van je scooter rijbewijs kost 41,60 en een spoedaanvraag kost 34,10 extra.
Op het moment dat je je jouw rijbewijs hebt aangevraagd bij de gemeente Naaldwijk duurt het 5 werkdagen voordat je het rijbewijs kunt ophalen. Je kunt ook een spoedaanvraag doen waarvoor je 34,10 euro extra betaald en dan is het rijbewijs de volgende dag al beschikbaar bij de gemeente. Dit is alleen wanneer de spoedaanvraag is gedaan voor 14.00 uur in de middag. Wat het later? Dan kan je een werkdag later terecht om je scooter rijbewijs aan te gaan vragen.