Wegens onvoorziene omstandigheden is ons bedrijf niet meer actief.

Scooter rijbewijs Roosendaal

Na lang wikken en wegen heb je het besluit genomen om toch je scooter rijbewijs in Roosendaal te gaan behalen. Het grote voordeel dat je dan wat meer vrijheid hebt om ergens naartoe te gaan zonder dat je afhankelijk bent van het openbaar vervoer of andere mensen die je brengen en halen spreekt je enorm aan dus je gaat de stap nemen.

Nu wil jij dit natuurlijk het liefst zo snel mogelijk allemaal voor elkaar hebben en dat kan! Met een theorie- en praktijkcursus bij scootercursus.nl maak jij een grote kans van snel slagen. Wij geven je namelijk een slagingsgarantie.

Volg je scootercursus in Roosendaal

Scooter theorie behalen in Roosendaal

Wanneer je minimaal 15.5 jaar oud bent mag je gaan beginnen met het behalen van de theorie voor je scooter rijbewijs. Aangezien dit best wel een pittig klusje is, is het niet verkeerd om hier een cursus voor te volgen. De cursus bestaat uit ongelimiteerd klassikaal les en het online oefenen van theorie-examens.

Je kunt deze cursus afnemen voor €85.- maar dan zitten de kosten van het examen er niet bij. Wil je het examen direct bij de cursus afnemen dan kost het €125,-. Wij garanderen jou 100% slagingskans en durven er zeker van te zijn dat wij de snelst beschikbare datum bij het CBR voor jou hebben om examen te mogen doen.

Scooter praktijk in Roosendaal halen

Heb jij je theorie gehaald? Ben je inmiddels 16 jaar geworden? Dan wordt het nu tijd om je praktijkexamen te gaan halen. Ook hiervoor hebben wij een cursus die je bij ons kunt volgen. Een praktijkcursus bestaat bij ons uit vier praktijklessen die je desgewenst mag verdelen over 2 dagen zonder dat het extra kosten met zich meebrengt en het examen bij het CBR. Je betaalt voor deze cursus €379,-. Tijdens de cursus en het examen mag je gebruik maken van onze scooter en scooterhelm.

Je kunt er ook voor kiezen om een totaalpakket af te nemen waarin zowel de theorie- als de praktijkcursus opgenomen zijn. Dit totaalpakket inclusief beide examens kost €475,-.

Je scooter rijbewijs aanvragen in Roosendaal

Zo dat heb jij toch maar even goed gedaan! Je bent geslaagd voor de theorie en voor de praktijk van je scooter rijbewijs. Nu mag je het rijbewijs aan gaan vragen bij de gemeente Roosendaal. Dit doe je heel eenvoudig door een afspraak te maken zodat je de aanvraag kunt doen. Je moet dan wel de benodigde documenten meenemen en de kosten van de aanvraag mag je ook meteen voldoen.

De weg op met je scooter in Roosendaal

Roosendaal is een stad in de provincie Noord-Brabant die ongeveer 67.000 inwoners heeft. Roosendaal heeft altijd een belangrijke logistieke functie gehad omdat het aan de spoorlijn ligt van Rotterdam – Antwerpen – Brussel en Parijs.

Tevens heeft Roosendaal een leuke binnenstad waar je fijn kunt winkelen en er wekelijks een markt is. Roosendaal verzorgd met regelmaat leuke evenementen zoals een wielerronde, het carnaval, een beachvolleybaltoernooi en nog tal van andere evenementen.

Supermakkelijk nu jij je scooter rijbewijs hebt en daar helemaal zelfstandig naartoe kunt gaan zonder dat je er iemand anders voor hoeft lastig te vallen.

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Roosendaal heeft een eigen CBR-vestiging die is gelegen aan De Stok 12, 4703 SZ in Roosendaal. Je kunt deze locatie erg makkelijk bereiken met de fiets. Je doet er dan ongeveer 20 minuten over om eraan te komen. Ga je toch liever met het openbaar vervoer? Dan doe je er ongeveer een half uurtje over.
Je scooter rijbewijs aanvragen in Roosendaal is niet moeilijk en neemt niet veel tijd in beslag. Op de website van de gemeente kun je even een afspraak maken om de aanvraag te kunnen doen. Wanneer je naar de afspraak gaat moet je dit persoonlijk doen en in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs en een goedgekeurde pasfoto. Ook moet je de kosten van de aanvraag meteen voldoen.
Het aanvragen van het scooter rijbewijs daar zitten kosten aan verbonden. Voor een normale aanvraag betaal je een bedrag van €41.60. Wil je het scooter rijbewijs snel in huis hebben en doe je dus een spoedaanvraag dan betaal je €75.70. Het kost je dus €34.10 extra om het scooter rijbewijs eerder in handen te hebben

Wanneer je de aanvraag hebt gedaan moet je een paar dagen wachten voordat jij het scooter rijbewijs op kunt halen in Roosendaal. Dit afhalen moet jij persoonlijk doen met je afhaalbewijs. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Bij een gewone aanvraag kan je na vijf werkdag zonder een afspraak te maken het scooter rijbewijs ophalen. Heb je een spoedaanvraag gedaan voor 14 uur in de middag dan kan jij er de volgende werkdag na 10 uur in de ochtend al terecht om je scooter rijbewijs in ontvangst te nemen. Was het na 14 uur in de middag dan moet je nog een dagje langer wachten.