Scooter rijbewijs Meppel

Het is een van de dingen waar je als kind misschien al jaren van hebt gedroomd en nu je de leeftijd van 15,5 jaar hebt bereikt wordt het werkelijkheid, je scooter rijbewijs halen. Je scooter rijbewijs halen is een bijzondere mijlpaal. Want met het behalen van je scooter rijbewijs gaat er een wereld voor je open. Maar voordat je hiervan kunt genieten, zul je eerst het papiertje nog moeten halen en daar kunnen wij van scootercursus.nl jou bij helpen. Met onze professionele en deskundige begeleiding kun je er zeker van zijn dat je zult slagen voor je scooter rijbewijs.

Volg je scootercursus in Meppel

Scooter theorie halen in Meppel

Om je scooter rijbewijs te halen zul je eerst je theorie-examen moeten halen. Je scooter theorie in Meppel volgen kun je doen bij ons. Wij hebben namelijk een compleet pakket waarmee het voor jou een stuk eenvoudiger wordt om jezelf voor te bereiden op het CBR-examen voor de theorie. En dat is ook erg belangrijk want het theorie-examen is niet zo gemakkelijk als dat het misschien lijkt.

Wij bieden een theoriecursus aan waar het CBR-examen bij inbegrepen zit en ook krijg je van ons daarbij een slagingsgarantie. Met het slagingsgarantie ben jij ervan verzekerd dat als je het theorie-examen niet haalt dat je dan altijd mag herkansen. Net zolang tot je wel geslaagd bent voor je theorie-examen. De kosten van dit pakket bedragen 135 euro.

Je kunt ook de theoriecursus kopen zonder CBR-examen, daarvan bedragen de kosten 85 euro.

Scooter praktijk behalen in Meppel

Ben je geslaagd voor je theorie-examen? Gefeliciteerd! Want dan kun je nu eindelijk gaan beginnen aan je praktijkexamen. Je scooter praktijkexamen in Meppel wordt met onze praktijk cursus een stuk gemakkelijker om te behalen. Het CBR-examen is namelijk voor het scooter rijbewijs ook niet heel gemakkelijk maar met onze deskundige begeleiding wordt het een stuk eenvoudiger.

We bieden namelijk een scooter praktijk cursus pakket aan voor 379 euro. In deze cursus zitten de praktijklessen en het CBR-examen inbegrepen. Je hebt ook de optie om te kiezen voor het totaalpakket. In het totaalpakket zit de theoriecursus, het theorie-examen, de praktijkcursus en het CBR-examen. Ook krijg je 100 euro korting op eventuele toekomstige rijlessen voor rijbewijs B.

De praktijkcursus werkt als volgt. Je krijgt 4 praktijklessen onder begeleiding van een ervaren instructeur. In deze praktijklessen leer je alles wat je moet weten om succesvol te kunnen afrijden bij het CBR. Alles vindt plaats op dezelfde dag, de lessen en het examen. Overigens kun je er ook voor kiezen om het te spreiden over 2 dagen.

Je hoeft geen eigen scooter mee te nemen naar de praktijkcursus want je maakt namelijk gebruik van een scooter en helm van ons, dat is wel zo gemakkelijk.

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Meppel

Het aanvragen van je scooter rijbewijs doe je bij de gemeente in Meppel. Het adres van het gemeentehuis is Grote Oever 26 in Meppel. De kosten voor je rijbewijs bedragen 41,60. Doe je een spoedaanvraag, dan komt daar 34,10 bij. Maak altijd eerst een afspraak bij de gemeente van Meppel. Zonder afspraak word je niet geholpen.

Het is ook belangrijk om de juiste documenten mee te nemen naar het gemeentehuis. Denk dan bijvoorbeeld aan je legitimatiebewijs, pinpas of contant om de aanvraag te betalen en een pasfoto die aan de gestelde eisen voldoet.

Met de scooter op pad in Meppel

Meppel is de perfecte stad om te gaan ontdekken met de scooter. Je hebt eindeloos veel mogelijkheden. Of je nu even een dagje in de stad in wilt om lekker te gaan shoppen in de vele winkeltjes die Meppel rijk is, of dat je even de omgeving van Meppel wilt verkennen. De scooter is gewoon perfect in alle omstandigheden.

Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg fijn dat je niet meer met de fiets naar school, sport of vrienden hoeft. Je bent van niets of niemand meer afhankelijk zodra je je scooter rijbewijs hebt.

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Het CBR van Meppel zit gevestigd op het adres Blankenstein 230, 7943 PG in Meppel. Je kunt het CBR vanaf het centraal station in Meppel het beste bereiken per voet. Want gezien de korte afstand (1,4 km) vanaf het station rijdt er geen openbaar vervoer naar het CBR toe. Je kunt natuurlijk ook met de fiets gaan of je af laten zetten.
Je scooter rijbewijs vraag je aan bij de gemeente in Meppel. Het adres hiervan is Grote Oever 26, 7941 BJ in Meppel. Dit moet je altijd op afspraak doen en zorg dat je alle benodigde documenten zoals je identiteitskaart, een pasfoto en contant geld of pin bij je hebt om de aanvraag te voltooien.
Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Meppel kost 41,60. Je kunt ook het rijbewijs met spoed aanvragen, dit kost 34,10 extra.
Op het moment dat je jouw rijbewijs hebt aangevraagd duurt een normale aanvraag 5 werkdagen om het op te mogen halen. Helaas is er op de site van de gemeente Meppel weinig over bekend. Je kunt dus het beste even contact met hen opnemen om erachter te komen hoeveel dagen het duurt en hoelang het duurt wanneer je een spoedaanvraag doet. Let erop dat ze altijd spreken van werkdagen!