Scooter rijbewijs Ede

Je scooter rijbewijs halen is iets waar je niet over moet gaan zitten twijfelen maar gewoon moet doen! Je bent er dan zeker van dat je binnen een korte tijd van de ene naar de andere plek kunt reizen en wat nog fijner is, je bent niet afhankelijk van iemand anders!

Volg je scootercursus in Ede

Je scooter theorie halen in Ede

Voordat jij je scooter rijbewijs kan gaan halen moet je eerst je theorie gaan halen. Dit kan je helemaal zelf doen maar je kunt het je ook wat makkelijker maken en een theoriecursus volgen bij scootercursus.nl.

Het theorie-examen wat je aflegt bij het CBR bestaat uit 50 vragen en daarvan moet je er minimaal 44 goed hebben. Een behoorlijke opgave dus. Maar met een scooter cursus ga je dit zeker en vast redden. Wij geven namelijk ook een slagingsgarantie. Dat wil zeggen dat wij net zolang doorgaan met jou lesgeven totdat jij het examen binnen hebt.

Een scooter theorie cursus waarbij jij onbeperkt klassikaal les krijgt en online theorie-examen kunt oefenen kan jij inclusief het examen bij het CBR al aanschaffen voor €125,-.

Scooter praktijk behalen in Ede

Je hebt het gehaald, het theorie certificaat is binnen dus nu tijd om de tweede hindernis te gaan overwinnen. Het behalen van het praktijkexamen.

Misschien denk je dat je hiervoor geen cursus nodig hebt maar het is zeker aan te raden om dit wel te doen. Je wordt tijdens de praktijkcursus klaargestoomd voor het praktijkexamen. Jou wordt geleerd hoe je met bepaalde verkeerssituaties om moet gaan maar ook hoe jouw scooter in elkaar zit. De praktijkcursus bestaat uit vier praktijklessen die je in 1 of 2 dagen kunt afleggen en het examen bij het CBR. Tijdens de lessen en het examen mag jij gebruik maken van onze scooter en scooterhelm. De kosten van deze cursus zijn €379,-.

Je kunt ook gebruik maken van een totaalpakket. Hierin zit de theoriecursus en de praktijkcursus bij elkaar. Je kunt dit pakket afnemen inclusief de examens die je aflegt bij het CBR voor €475,-.

Je scooter rijbewijs aanvragen in Ede

Wat fijn! Je bent voor beide onderdelen geslaagd. Nu mag je bijna gaan rondrijden op je scooter in Ede maar je moet eerst nog 1 ding doen. Het aanvragen van je scooter rijbewijs. Dit doe je door even een afspraak te maken op de website van de gemeente Ede. Je moet op de afspraak in eigen persoon verschijnen. Je kunt dus niet even iemand anders langs sturen om de aanvraag te doen.

Met de scooter door Ede rijden

Ede is een plaats die in de gemeente Gelderland te vinden is. Ede heeft ongeveer 77.000 inwoners. Deze plaats is vooral bekend door de slag om Arnhem. De plaats speelde een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog.

In Ede en omstreken staan een aantal monumenten die te bezichtigen zijn. Nu jij geslaagd bent voor je scooter rijbewijs heb je alle gemak om die eens te gaan bekijken. Je kunt nu simpel en snel van de ene locatie naar de andere locatie rijden. Wie staat je nog in de weg om eens een lekker dagje de toerist uit te hangen?

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Ede heeft jammer genoeg geen eigen CBR-locatie. Je moet hiervoor dan naar Arnhem. Het adres van het CBR in Arnhem is Hazenkamp 10, 6836 BA in Arnhem. Natuurlijk kun je hier met het openbaar vervoer komen maar dan ben je wel een twee uur onderweg. Deze tijd ben je ook kwijt wanneer je op de fiets gaat. Het is dus handig om iemand te vragen met jou mee te rijden wanneer je bij het CBR in Arnhem moet zijn.
Door een afspraak te maken bij het gemeentehuis in Ede kun jij snel jouw scooter rijbewijs ophalen. Je moet wel persoonlijk naar de afspraak gaan en wat documenten meenemen zoals een geldige ID en een goedgekeurde pasfoto. Ook moet je de kosten die erbij komen kijken meteen voldoen bij de aanvraag in het gemeentehuis.
Bij het aanvragen van het scooter rijbewijs komen er kosten om de hoek kijken. Je bent voor het aanvragen hiervan €41,60 kwijt. Dit zijn de kosten van een normale aanvraag waarbij jij een aantal werkdagen later het scooter rijbewijs op kan halen. Je kunt er ook voor kiezen om een spoedprocedure te starten die kost €34,10 extra. Je komt dan totaal op een bedrag van €75,70 uit. Je hebt dan wel iets sneller je rijbewijs in handen.
Nadat je de aanvraag bij het gemeentehuis in Ede hebt gedaan moet je ongeveer vijf werkdagen wachten voordat je het scooter rijbewijs op kunt halen. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. Bij een spoedaanvraag kan je het rijbewijs meestal 1 of 2 werkdagen later al op gaan halen. Wacht echt totdat je het scooter rijbewijs in handen hebt met scooter rijden en ga niet rijden als je het nog niet in handen hebt. Je kunt dan een bekeuring krijgen.

Meld je nu aan

Plan nu je scootercursus en je hebt binnen no-time jouw scooterrijbewijs op zak!

Kies je pakket:*
Scooter Praktijkcursus
€ 389
Compleet Scooterrijbewijs
€ 379
Scooter Theorie + Examen
€ 179
Scooter Theoriecursus
€ 99
Heb je extra benodigdheden voor bijvoorbeeld dyslexie, ADHD of autisme?*
Niet nodig
€ 0
CBR examen - Extra tijd
€ 38
Ik regel mijn eigen examen
€ -40
Totaal
Heb je extra benodigdheden voor bijvoorbeeld dyslexie, ADHD of autisme?*
CBR examen - Extra tijd
€ 38
Niet nodig
€ 0
Totaal
Kies je locatie*
Kies een datum voor het theorie-examen*
Kies een datum voor het theorie-examen*
Totaal
Voornaam*
Achternaam*
*Zoals vermeld op het officiëel legitimatiebewijs
Je geboortedatum*
E-mailadres*
Herhaal je e-mailadres*
Telefoonnummer*