Wegens onvoorziene omstandigheden is ons bedrijf niet meer actief.

Scooter rijbewijs Gouda

Heb jij de leeftijd bereikt dat je eindelijk je scooterrijbewijs kunt gaan halen? Dan wil je natuurlijk wel zeker ervan zijn dat je bij een goede rijschool terecht komt die jou gaat begeleiden in het behalen van je scooterrijbewijs in Gouda. Scootercursus.nl kan jou hierbij helpen. Wij begeleiden je van het theorie-examen tot aan het praktijkexamen en op die manier ben jij goed voorbereid om af te gaan rijden voor jouw rijbewijs. Zo weet jij zeker dat jij over niet al te lange tijd kunt genieten van je scooter en de vrijheid die je daarbij cadeau krijgt.

Volg je scootercursus in Gouda

Scooter theorie halen in Gouda

Zodra je de leeftijd van 15.5 jaar hebt bereikt mag je eindelijk beginnen met je theorie-examen. Vanaf je 16e verjaardag mag je ook aan het praktijkexamen beginnen. Zit daar dan niet veel tijd tussen? Nee zeer zeker niet. Want het theorie-examen voor het scooter rijbewijs moet je niet onderschatten. Het examen is pittig en vele zakken aan onderschatting.

Een theoriecursus is dan ook heel erg verstandig om af te sluiten. Met een theoriecursus van scootercursus.nl leer je met een goede begeleiding alle theorie die je voor de scooter moet weten. De kosten hiervan zijn 85 euro, zonder CBR-examen.

Wil je het gelijk goed aanpakken? Dan is het verstandig om het theorie pakket af te sluiten waar het CBR-examen bij inbegrepen zit. Dit kost 135 euro. Maar dan krijg je ook direct daarbij de garantie dat wanneer je niet slaagt voor het examen, dat je dit examen net zolang mag herhalen totdat je wel geslaagd bent.

Scooter praktijk behalen in Gouda

Na het behalen van je scooter theorie is het tijd voor je scooter praktijk in Gouda. Het échte werk kan nu beginnen. Je bent nog maar 1 examen verwijderd van het felbegeerde rijbewijs en ook daar kun je bij ons de juiste begeleiding voor vinden. Wij bieden namelijk het praktijkexamen pakket aan. Hier krijg je in 4 praktijklessen alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het scooter rijbewijs.

Aansluitend na de praktijklessen ga je door naar het CBR. Doordat je alle lessen vlak daarvoor hebt gehad zit de lesstof nog vers in je hoofd, dat maakt de kans van slagen een stuk groter. Je hoeft geen eigen scooter mee te nemen, je krijgt een scooter en helm van ons voor het praktijkexamen. Overigens mag je ook de praktijkcursus opdelen in 2 dagen.

De praktijkcursus kost in totaal 379 euro. Voor deze prijs krijg je de praktijklessen en het CBR-examen. Ook is er de mogelijkheid om een totaalpakket af te sluiten voor zowel het theorie-examen als het praktijkexamen voor de scooter. Dit pakket kost 475 euro. Het voordeel is dat je ook nog eens 100 euro korting krijgt als je later besluit om ook autorijlessen af te sluiten bij ons.

Met het totaalpakket ben je dus compleet ontzorgt en weet jij zeker dat alles rondom jouw examen geregeld is.

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Gouda

Als je je rijbewijs hebt gehaald dan wil je er natuurlijk ook zo snel mogelijk van genieten. Dat is wel begrijpelijk. Wanneer je voor de eerste keer een rijbewijs aanvraagt in de gemeente Gouda dan moet dit via het gemeentehuis, op afspraak. Ga je in de toekomst je rijbewijs verlengen dan kan dit sinds kort digitaal en hoef je niet meer langs de gemeente.

Je moet dus een afspraak maken bij de gemeente van Gouda. Het is belangrijk om te weten dat je altijd ervoor moet zorgen dat je je identiteitsbewijs meeneemt naar de afspraak. Ook heb je een goede, recente en goedgekeurde pasfoto nodig en uiteraard voldoende geld om je aanvraag mee te betalen.

Met de scooter op pad in Gouda

Gouda is een prachtige en geliefde stad. Niet alleen heeft Gouda een prachtige ligging en mooie natuur, fiets en wandelpaden, maar ook het centrum van Gouda is prettig vertoeven. Zeker wanneer je een scooter bezit want met een scooter hoef jij geen last te hebben van parkeerproblemen. Je scooter kun je overal goed kwijt. De scooter is een perfect voertuig om Gouda en omgeving te verkennen. Of je nu even wilt relaxen met vrienden of dat je je makkelijk en snel wilt verplaatsen, de scooter is superfijn!

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Het adres van het CBR van Gouda is Zwolleweg 10, 2803 PS in Gouda. Het examencentrum van het CBR kun je met 32 minuten bereiken vanaf het centraal station in Gouda. Met de fiets kun je al binnen een kwartier op het CBR zijn. Een stuk sneller dus en ook duurzamer.
Wanneer je je rijbewijs wilt aanvragen in Gouda dan gaat dit via de gemeente van Gouda. Dit gaat altijd op afspraak. Neem een geldig legitimatiebewijs, een pasfoto en geld mee om de aanvraag af te ronden.
Het aanvragen van een scooter rijbewijs kost 41,60. Je kunt ook kiezen voor een spoedaanvraag, maar daar zitten wel extra kosten aan verbonden. Dan ben je namelijk 34,10 extra kwijt.
Wanneer je je rijbewijs hebt aangevraagd bij de gemeente Gouda dan duurt het gemiddeld 5 dagen voordat je je rijbewijs kunt afhalen. Wel kun je een spoedaanvraag doen als je dit te lang vindt duren, maar dan ben je wel 34,10 aan extra kosten kwijt.