Scooter rijbewijs Emmen

Ben jij 15,5 jaar oud en wil jij heel graag je scooterrijbewijs in Emmen halen? Dan ben je bij scootercursus.nl aan het juiste adres want met onze lespakketten ben je ervan verzekerd dat jij binnenkort heerlijk op je scooter door Emmen en omstreken kunt rijden. Want er is niet zo mooi als heerlijk vrij rond kunnen rijden op je scooter, chillen met vrienden en met slecht weer niet meer met de fiets naar school te hoeven gaan. Met de juiste begeleiding heb jij binnen no time je scooterrijbewijs gehaald.

Volg je scootercursus in Emmen

Scooter theorie halen in Emmen

Wanneer je gaat starten met je rijbewijs voor de scooter te behalen dan is de eerste stap in dit proces dat je de theorie van het scooter rijbewijs gaat halen. Het theorie-examen is niet een examen dat je moet onderschatten, een hoop leerlingen zakken op dit onderdeel. En dat is zonde want eigenlijk is het helemaal niet nodig om te zakken voor het theorie-examen.

Een goede voorbereiding en begeleiding bij het examen scheelt de helft. En het goede nieuws is dat je dit via scootercursus.nl kunt realiseren. Je scooter theorie in Emmen halen wordt met onze theoriecursus appeltje eitje. Wij geven namelijk een 100% slagingsgarantie en als je het theorie-examen niet haalt dan mag je het net zolang herhalen tot je het wel haalt. Dat is fijn nietwaar?

De theoriecursus inclusief het CBR-examen kost 135 euro. Je kunt ook de cursus volgen zonder het CBR-examen, dan ben je 85 euro kwijt.

Scooter praktijk behalen in Emmen

Als je je theorie-examen hebt behaald ben je eindelijk op het punt gekomen dat je voor het echte werk mag gaan want nu is het tijd geworden om aan je praktijkexamen. De scooter praktijk in Emmen volg je in 1 dag. In deze 4 praktijklessen leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om het praktijkexamen te halen. Aansluitend ga je door naar het CBR om het praktijkexamen af te nemen.

Vind je alles in 1 dag te heftig of te zwaar dan kun je er ook voor kiezen om het op te delen in 2 dagen. Die keuze is aan jou. Je hebt geen eigen scooter of helm nodig want je krijgt een scooter en helm van ons in bruikleen voor het examen. Jij hebt dus verder helemaal geen zorgen. Je hoeft je alleen maar te focussen op het praktijkexamen.

De praktijkcursus kost 379 euro. Hier zitten de praktijklessen en het CBR-examen bij inbegrepen. Je hebt ook de mogelijkheid om een totaalpakket bij ons af te sluiten. Dit pakket kost 475 euro en hiervoor krijg je de theorielessen, theorie-examen en het volledige praktijkexamen. Ook krijg je 100 euro korting op je autorijlessen als je die later bij ons besluit ook af te nemen.

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Emmen

Gefeliciteerd! Je hebt je scooter rijbewijs gehaald en nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk over het rijbewijs beschikken zodat je lekker van je scooterrijbewijs kunt gaan genieten. Maar voordat het zover is moet je eerst nog het rijbewijs aanvragen. Om je rijbewijs aan te vragen moet je altijd eerst een afspraak maken bij de gemeente Emmen.

Wanneer je naar je afspraak bij de gemeente Emmen gaat is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, een goedgekeurde pasfoto en geld om de aanvraag mee af te ronden. Zonder deze spullen kun je geen rijbewijs aanvragen. Belangrijk dus om dat nog even extra te controleren.

Met de scooter op pad in Emmen

Emmen is een prachtige omgeving om te verkennen met de scooter. Met de scooter kun je genieten van de mooie omgeving. Of je je nu wilt verplaatsen in het mooie centrum van Emmen, een dagje naar de dierentuin wil doen of heerlijk met je vrienden wilt afspreken, met een scooter heb je veel vrijheid en eindeloze mogelijkheden. En dat is natuurlijk geweldig fijn!

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Het CBR van Emmen is gelokaliseerd aan het Nijbracht 112, 7821 CE in Emmen. Het CBR is gemakkelijk te bereiken met het openbare vervoer. In slechts 15 minuten kun je al vanaf het station in Emmen op het CBR zijn. Ook met de fiets is het maar een klein stukje naar het CBR. Een fietstocht naar het CBR duurt ongeveer 14 minuten.
Wanneer je je rijbewijs wilt aanvragen in Emmen dan is het belangrijk om te weten dat je altijd eerst een afspraak moet maken. Zonder afspraak kun je dus niet een rijbewijs aanvragen. En zorg ervoor dat je de juiste documentatie bij je hebt zoals een geldig legitimatiebewijs, geld om te betalen en een goedgekeurde pasfoto.
Het aanvragen van een scooter rijbewijs kost 41,60. Wil je liever een spoedaanvraag dan komt er 34,10 aan extra kosten bij.
Een reguliere aanvraag voor het scooter rijbewijs duurt 5 werkdagen. Als je dit te lang vindt duren kun je het scooter rijbewijs met spoed aanvragen, dan is het rijbewijs na 24 uur al klaar om opgehaald te worden.