Wegens onvoorziene omstandigheden is ons bedrijf niet meer actief.

Scooter rijbewijs Doetinchem

Je scooterrijbewijs in Doetinchem halen en op zoek naar goede begeleiding? Zoek dan niet verder want bij scootercursus.nl ben je aan het goede adres. Met onze begeleiding ga jij 100% zeker slagen voor je scooterrijbewijs en ben jij binnen een mum van tijd lekker Doetinchem en omgeving aan het verkennen op de scooter. Een goede voorbereiding is wel belangrijk want vergis je niet in de moeilijkheidsgraad van het scooter rijbewijs examen! Er komt een hoop bij kijken als je het felbegeerde rijbewijs binnen wilt slepen.

Volg je scootercursus in Doetinchem

Scooter theorie halen in Doetinchem

Het theorie-examen van de scooter is geen gemakkelijk examen. Vaak genoeg halen leerlingen het niet omdat ze de zwaarte van het examen inschatten. Met de ‘doen we wel even’ mentaliteit ga je hoogstwaarschijnlijk het examen niet redden. Er komt een hoop bij kijken, want het CBR heeft hele strenge eisen gesteld aan het scooter examen.

Gelukkig kun je met ons theorie examenpakket er zeker van zijn dat je met vlag en wimpel gaat slagen voor je scooter examen. Wij bieden 2 theorie pakketten aan. Het ene pakket kost 85 euro en hier zit alleen de theoriecursus bij inbegrepen. Je kunt ook kiezen voor het complete pakket inclusief CBR-examen, daar betaal je 135 euro voor.

Het voordeel van het complete pakket is dat je er een slagingsgarantie bij krijgt. Dat wil zeggen dat als je zakt voor het CBR-examen dat je net zolang mag herkansen totdat je het theorie-examen hebt gehaald. Dat is natuurlijk wel een fijne garantie!

Scooter praktijk behalen in Doetinchem

Zodra je je theorie-examen hebt gehaald mag je eindelijk doorgaan voor het praktijk gedeelte. En eerlijk is eerlijk, maar dit is natuurlijk wel het leukste gedeelte. Weg met het theorieboek nu mag je in 4 praktijklessen die op 1 dag gepland worden alle vaardigheden aanleren zodat je straks veilig de weg op kunt. Overigens kun je dit ook over 2 dagen verdelen als je dat wenst.

En dat alles onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Je maakt gebruik van onze scooter en onze scooter helm. Dus ook daar hoef je niks voor te doen. Aansluitend ga je naar het CBR om het examen af te leggen. De totale kosten voor de praktijkcursus bedragen 379 euro. Dat is inclusief het CBR-examen.

Je kunt ook het totaalpakket afsluiten. In het totaalpakket krijg je zowel het theorie-examen en cursus als het praktijkexamen voor de vaste prijs van 475 euro. Daarbij ontvang je dan ook nog eens 100 euro korting als na je scooter rijbewijs ook rijlessen voor bijvoorbeeld het B rijbewijs gaat volgen.

Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Doetinchem

Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald dan is het eindelijk zover dat je je rijbewijs mag aanvragen. Hiervoor moet je naar de gemeente in Doetinchem. Het adres van de gemeente is Raadhuisstraat 2, 7001 EW in Doetinchem. Zonder afspraak kun je niet geholpen worden. Neem een geldig legitimatiebewijs mee, een pasfoto en geld om de aanvraag af te ronden.

Met de scooter op pad in Doetinchem

Dat Doetinchem een leuke en mooie plek is waar veel te beleven valt, dat hoeven wij jou natuurlijk niet uit te leggen. Maar het mooie van Doetinchem is dat het met de scooter nog leuker wordt allemaal. Met de scooter kun je je makkelijk en snel verplaatsen en ook de omgeving verkennen met de scooter is erg fijn. Even een dagje rondtoeren met mooi weer is erg leuk in Doetinchem.

De scooter bied je erg veel vrijheid en jezelf verplaatsen is erg makkelijk met de scooter. Ook heb je nooit last van parkeerproblemen dus meerdere redenen waarom scooter rijden in Doetinchem en omgeving zo fantastisch leuk is om te doen.

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Het CBR van Doetinchem zit gevestigd op het adres Koopmanslaan 3, 7005 BK in Doetinchem. Vanaf het station rijdt er helaas geen openbaar vervoer. Dat komt ook vanwege de korte afstand vanaf het station. De beste oplossing om naar het CBR te reizen is dus door de fiets te pakken of je door iemand af te laten zetten bij het CBR.
Om je rijbewijs aan te vragen moet je bezitten over een geldig legitimatie bewijs, geld voor de aanvraag en een pasfoto die aan de gestelde eisen voldoet. Het adres van het gemeentehuis in Doetinchem is Raadhuisstraat 2, 001 EW in Doetinchem.
Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Doetinchem kost 41,60. Als je het rijbewijs met spoed wil aanvragen dan betaal je hiervoor 34,10 extra voor.
De aanvraag van jouw rijbewijs neemt 5 werkdagen in beslag. Met een spoedaanvraag die gedaan is voor 13.45 uur kun je vaak al de volgende werkdag het rijbewijs komen halen. Is het op een later tijdstip geweest dan mag je nog een werkdag langer wachten om het in ontvangst te nemen.