Wegens onvoorziene omstandigheden is ons bedrijf niet meer actief.

Scooter rijbewijs Apeldoorn

In Apeldoorn je scooter rijbewijs halen is natuurlijk geweldig. Je bent een stuk vrijer in waar je kunt gaan en staan en je bent sneller op de plek van bestemming. In Apeldoorn of omstreken een leuke rondrit te maken op je scooter is ook helemaal niet gek! Maar hoe haal je nu zo snel mogelijk je scooter rijbewijs? Natuurlijk met een cursus via scootercursus.nl. Wil je meer informatie? Klik op onderstaande button!

Volg je scootercursus in Apeldoorn

Scooter theorie halen in Apeldoorn

Je scooter theorie halen in Apeldoorn hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Voor een leuke prijs kun je een cursus gaan volgen zodat jij niet onbeslagen ten ijs hoeft te gaan. Zij leren je alles wat jij moet weten om de theorie te behalen en maken jou wat meer vertrouwd met alles wat met de scooter te maken heeft. Een theoriecursus kun je al doen voor een bedrag van €85,- zonder het examen. Wil je een inclusief examen cursus? Dan kost je dat €135,-.

Scooter praktijk behalen in Apeldoorn

Na het behalen van je theorie wil je als je oud genoeg bent, ook je praktijk voor je scooter rijbewijs graag halen. Hier is ook een cursus voor te volgen. Je krijgt dan vier praktijklessen en daarna ga je meteen examen doen. Deze cursus kost je €379,-. Hier zitten dan de kosten van het examen al bij. Je mag bij het examen gebruik maken van de scooter en de helm van scootercursus.nl.

Je kunt ook een totaalpakket aanvragen. Hier zit dan de theorie ook meteen bij. Wanneer je denkt dat je dit nodig hebt doe je hier misschien nog het beste aan.

De kosten van een totaalpakket inclusief de examens bij het CBR voor zowel je theorie als je praktijk bedragen €475,-.
Nadat je bent geslaagd kun jij de aanvraag in werking zetten. Zorg dat je niet gaat rijden zonder dat je het scooter rijbewijs in handen hebt!

Zo vraag je je scooter rijbewijs aan in Apeldoorn

Je mag trots zijn op jezelf want je hebt het behaald! Zowel je theorie als je praktijk zijn in de knip! Nu hoef je alleen nog maar je scooterrijbewijs aan te gaan vragen in de gemeente Apeldoorn. Je kunt dit heel eenvoudig doen door een afspraak te maken op de website zodat jij de aanvraag kunt gaan doen. Nadat jij de aanvraag hebt gedaan is het nog een paar dagen wachten totdat jij het scooter rijbewijs in Apeldoorn op kunt halen. Zodra je dat hebt gedaan mag jij lekker verzekerd rondrijden op jouw scooter.

Met de scooter door Apeldoorn rijden

Apeldoorn is een gemeente in Gelderland. Het telt ongeveer 139000 inwoners. De stad Apeldoorn bestaat uit acht weken. Deze acht wijken bestaat weer uit 65 buurten. Elke buurt in Apeldoorn is uniek en gezellig.
Hoe lekker is het om rond te tuffen op je scooter wanneer het lekker weer is? De omgeving wat verkennen en met wat vrienden en vriendinnen onderweg even wat drinken. Natuurlijk wel alcoholvrij!


Heb jij je scooter nodig voor je werk? Je kunt binnen no-time van A naar B gereden zijn. Met je scooter is het nu allemaal net wat sneller te doen. Nergens meer van afhankelijk en ook niet meer aan tijd gebonden zitten met het openbaar vervoer. Kan het nog veel makkelijker voor je?

"De trainingsdag was echt top. Duidelijke uitleg en gezellige sfeer." ★★★★

- Sanne (TrustPilot)

Je kunt het CBR in Apeldoorn vinden aan de Antillen 11, 7333 PE in Apeldoorn. Reis je vanaf het centrum van Apeldoorn met het openbaar vervoer naar de locatie toe dan ben je ongeveer een half uur onderweg. Je kunt hier komen met verschillende lijndiensten. Ga je lekker op de fiets? Dan is dit ongeveer 4 kilometer fietsen waar je een goed kwartier over zult doen.

Om je scooter rijbewijs aan te kunnen vragen in de gemeente Apeldoorn moet je een afspraak maken om naar het gemeentehuis te gaan zodat jij daar persoonlijk de aanvraag kunt doen. Je hebt dan een geldig legitimatiebewijs nodig en ook pasfoto’s die voldoen aan de eisen die er aan een scooter rijbewijs worden gesteld. De kosten van het scooter rijbewijs moet je meteen voldoen tijdens de aanvraag. Bij de gemeente Apeldoorn hebben ze dit liever per pin dan in contanten.

Net zoals in de meeste gemeenten in ons land kost het aanvragen van het rijbewijs voor de scooter hier 41 euro en 60 cent. Je kunt het ook met een spoedaanvraag doen zodat jij dan sneller rond kunt rijden op je scooter. Je betaalt dan een bedrag van 34 euro en 10 cent extra en komt op een totaalbedrag van 75 euro en 70 cent. Je hebt dan je scooter rijbewijs wel een aantal werkdagen eerder in huis en je kunt er dus sneller gebruik van maken.
Is jouw rijbewijs met spoed aangevraagd en is dit gebeurd voor 14.45 uur? Dan kan jij het rijbewijs de volgende werkdag na 9.30 uur ophalen. Bij een normale aanvraag kan je het scooter rijbewijs afhalen na zes werkdagen. Om je scooter rijbewijs op te halen bij de gemeente Apeldoorn heb je geen afspraak nodig. Je kunt dit gewoon zo bij de balie van het gemeentehuis doen met jouw afhaalbewijs en een geldig legitimatiebewijs.